Çerezler

Çerçioğlu Sistem Perde San Tic Ltd Şti İnternet Sitesi Perdeistiyorum Çerez Aydınlatma Metni ("Aydınlatma Metni")

Son güncelleme tarihi: 13/01/2021

Aydınlatma Metni Hakkında

Çerçioğlu Sistem Perde San Tic Ltd Şti (“Şirket”) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

İşbu Çerez Aydınlatma metninin amacı, tarafımızca işletilmekte olan Şirket internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.

Sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla iş bu aydınlatma metninin hükümlerini değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel aydınlatma metni üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Son güncelleme tarihini metnin başında bulabilirsiniz.

"Kişisel verilerinizin Şirket tarafından işlenme hakkında daha detaylı bilgi için http://perdeistiyorum.com/kisisel_verilerin_korunmasi adresinde yer alan Çerçioğlu Sistem Perde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okumanızı tavsiye ederiz."

Çerezler, kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanan veri dosyaları ya da bilgi dizisidir. Genellikle sitenin, ziyaretinizle ilgili ufak notlar alması gibidir, sonraki işlemlerinizde size bağlantılı sonuçlar verebilmek için kullanılır. Çerezler aracılığıyla siteler üzerindeki oturum bilgileri, kullanım, ziyaret alışkanlıkları ya da performans verileri de takip edilebilir. Çerezlerin, sitelerin normal işlevlerini yerine getirebilmeleri için gerekli olabilmektedir.
perdeistiyorum.com çerez kullanan bir sitedir. Şu an için sitede aşağıdaki çerezler yer almaktadır.

 

Çerez adı

Amacı

Tipi

Süresi

PHPSESSID

Kullanıcının site içerisindeki işlemlerinde tanınmasını sağlar. Bu olmadan, önceki sayfada yaptığınız işlemler sonraki sayfaya aktarılamaz. Örneğin sepetinize ürün eklediğinizde ürünleri sonraki sayfada göremezsiniz site sizi tanıyamayacağı için.

Oturum

İnternet Tarayıcıyı kapattığınızda silinir.

KVK Kanunu’nun 5. ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileriniz mevzuat uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda, aksi hallerde rızanız alınmaksızın yukarıdaki amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir. Kkişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browse

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

 

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi, bu linkte yer alan Çerçioğlu Sistem Perde San Tic Ltd Şti Veri Sahibi Başvuru Formu’nda belirtilen yöntemlerle tarafımıza iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket’in KVK Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kanun ve ilgili diğer mevzuatlara uygun şekilde detaylandırılan kişisel verilerin işlenme şartları kapsamında Şirketimizin kişisel veri işleme amaçları aşağıdaki gibidir:

Söz konusu kişisel veri işleme amaçlarına ilişkin detaylı bilgilere Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası dokümanından ulaşılması mümkündür.

Veri Sahibi, siteye kaydettiği bilgilerinin tam, doğru ve güncel olduğunu, bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bunları derhal güncelleyeceğini taahhüt eder. Veri Sahibi’nin güncel bilgileri sağlamamış olması halinde Şirket’in herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Veri Sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Site’nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.


ÇERÇİOĞLU SİSTEM PERDE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ İNTERNET SİTESİ ÜYELERİ AÇIK RIZA METNİ


Çerçioğlu Sistem Perde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İnternet Sitesi (Perdeistiyorum) Üyeleri Kişisel Verilerinin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okudum ve bu kapsamda:

kişisel verilerimin, internet sitesinin kullanımını ve işlevselliğini geliştirme, internet sitesinden aldığım hizmetin tarafıma sağlanabilmesi amaçlarıyla işlenmesini ve bu amaçlarla tedarikçilerinize aktarılmasını kabul ediyorum.